dryden bijeli

BANEROPREMA

AUTO KUKA

2807 bosal kuka 2

U našem asortimanu nudimo ugradnju auto kuka za sve vrste osobnih, dostavnih i kombi vozila. Auto kuka je odobrena i homologirana u skladu sa svim Europskim standardima (EU 94/20/ES). Lako i brzo se skida s vozila i također montira na vozilo. Na sve auto kuke koje ugrađujemo dajemo jamstvo 1 godinu. 

GEOMETRIJA KOTAČA

geometrija kotaa

Na većini vozila, geometrija se istražuje od samog uzroka kako bi se smanjilo trošenje i habanje te povećala sigurnost udobnost vozača i putnika. Pravilno podešena geometrija 4 kotača smanjuje trošenje pneumatika i povećava njihov vijek trajanja, poboljšava njihove performanse i doprinosi uštedi goriva. Takvo podešavanje također poboljšava ponašanje vozila na cesti i povećava sigurnost jer smanjuje vučenja u stranu i zanošenja vozila.

KTS DIJAGNOSTIKA

kts dijagnostika

BOSCH KTS dijagnostički uređaj se koristi za učinkovitu softversku analizu grešaka na vozilu te omogućuje brzi i kvalificirani popravak vozila.

SERVIS KLIME

punjenje auto klime servis

Servis klime podrazumijeva defektažu te izmjenu ulja i plina R134 u sistemu klima uređaja neovisno radi li se o automobilu, kombiju, kamionu, poljoprivrednom ili građevinskom vozilu. Za ugodniju vožnju servis se preporučuje jednom godišnje.